Keressük Magyarország legszebb falloszát!

Keressük Magyarország legszebb falloszát!

Ezt nyerik a Mr Fallosz Hungary győztesei!

2018. szeptember 13. - mrfallosz

Mit nyerhetnek a bátor nevezők, a Mr Fallosz Hungary győztesei?

A Mr Fallosz Hungary versenyhez illeszkedően olyan díj kerül kisorsolásra, ami a falloszukra is büszke tulajdonosok örömére és büszkségére szolgálhat, mert nyereményük a büszkségük megörökítésére szolgál. A Mr Biggy felajánlásából a győztesek Mr Biggy pénisz szoborkészítő szettet kapnak.

A készletben található használati, elkészítési útmutatót lépésről-lépésre követve a Mr Biggy szettet használók percek alatt büszke tulajdonosai, elkészítői lehetnek egy tökéletes aprólékosságú szobornak.

Szintén a Mr Biggy munkája az arany, bronz és ezüst színű szobrok melyek méltó modon díjazzák az első három helyezettet.

A Mr Biggy felajánlásából ráadásul nem csak a legszebbek nyernek! A többi nevező között is kisorsolásra kerül másik három szett!

Bővebb információt a Mr Biggről a www.mrbiggy.hu oldalon találtok!

A Mr Fallosz Hungary versenyre október 1-ig nevezhettek! Jelentkezés és részletek itt!

img_20180913_130814.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mrfalloszhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr9514238869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása